Γιατί είμαι υποψήφια:

Είμαι υποψήφια βουλευτής γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά, ότι μπορούμε να χτίσουμε για μας και τα παιδιά μας μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, μια κοινωνία αξιών.

Είμαι υποψήφια βουλευτής για να υπηρετήσω το δημόσιο συμφέρον με στόχο και οδηγό τις βασικές αξίες της ζωής μου αλλά και του κινήματος: την ισονομία, την αξιοκρατία,την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για να μπεί ένα οριστικό τέλος σε ένα πελατειακό κράτος που δε σε σέβεται, αλλά σε προσβάλει καθημερινά, σε εξουθενώνει και σε αδικεί.

Είμαι υποψήφια βουλευτής για σένα και μαζί σου δίνω αυτή τη μάχη με όλη μου τη ψυχή και ελπίζω στο καλό αποτέλεσμα.

Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεπεράσαμε τους 500 φίλους στο FACEBOOK

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η ιστοσελίδα μας στο FACEBOOK ξεπέρασε τους πεντακόσιους (500) φίλους μέσα σε δέκα ημέρες!

Το ενδιαφέρον των φίλων μας για τις απόψεις και τη δράση όπως εκφράζεται μέσα από το FACEBOOK και το διαδίκτυο, είναι άμεσο και καθημερινό. Αυτό το ενδιαφέρον είναι που μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν θα διαψεύσουμε τις ελπίδες των νησιωτών μας για μια διαφορετική ζωή στις Κυκλάδες.

Προσωπικά δεσμεύομαι να δώσω με την ίδια ένταση τον αγώνα για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας, την επόμενη ημέρα των εκλογών σε περίπτωση που οι κυκλαδίτισσες και οι κυκλαδίτες με επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσω.